Een uitvaart met een crematie

Veel mensen kiezen voor een crematie. Bij een crematie wordt het stoffelijk lichaam verbrand, waarna de asresten worden opgevangen. Het grote verschil met begraven is dat u de nabestaanden, na de wettelijke termijn van 4 weken, die volgt op de crematie kunt beschikken over de as van uw dierbare.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de asbestemming, te weten: bijzetten in een familiegraf; urnenmuur; of begraven in en speciaal urnengraf. Verder bestaat de mogelijkheid voor de nabestaanden de urn met as mee te nemen naar huis of uit te strooien op een gedenkwaardige plek. Immortality uitvaartzorg heeft inmiddels ervaring met alle crematoria in Den HaagRijswijkZoetermeer,LeidenMaassluis en omstreken.

Immortality kan met u meedenken over de mogelijkheden en u adviseren bij uw persoonlijke keuze.

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact