Referenties

WILT OOK U EEN REFERENTIE PLAATSEN ?
Stuur uw referenties naar info@immortalityuitvaartzorg.nl

Afgelopen dinsdag 8 november de afscheidsdienst gehad van mijn broer Olaf. Deze werden begeleid door Madeleine en haar man Mario. Hartverwarmend hoe zij beiden mijn schoonzus en haar kinderen en ons zussen en de rest van de familie hebben opgevangen en hebben ondersteund gedurende deze dienst. Zeer mooi gespeech ook door Madeleine zelf, deels namens haarzelf en deels namens mijn schoonzus. Ook even een hand op je schouder leggend als steun tijdens een moeilijk momentje van mijn eigen speech. Werd zeer gewaardeerd. De  uitvaart werd mede dankzij hun toewijding bijzonder speciaal. Enorm bedankt!

Ilse Tergau

De uitvaart van mijn broer Olaf was zeer hartverwarmend. Verzorgd door Madeleine en Mario tot in de puntjes goed geregeld. Ook mijn schoonzus en familie heeft Madeleine, van Immortality heel goed begeleidt en opgevangen. De wensen volbracht hoe mijn broer en zijn vrouw het graag wilden. Met deze ervaring zou ik Madeleine en Mario zeker aanbevelen. Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken voor de zeer goede verzorging en begeleiding.

Mathilde Tergau

Dankzij Immortality uitvaartzorg (Lees: Madeleine) kijken wij terug op een tot in de puntjes verzorgde uitvaart die geheel volgens de wensen van mijn overleden vrouw vorm heeft gekregen. Wij hebben de adviezen van Madeleine zeer gewaardeerd en ze is ons tot steun geweest.
Rob van Zaalen

Madeleine is zeer betrokken, we kennen haar van twee eerdere uitvaarten en waren toen al getroffen door haar warme betrokkenheid. De laatste uitvaart betrof een familielid met een lange psychiatrische historie en hiervan is op zeer intieme wijze in besloten kring afscheid genomen. Bij het verlaten van de verpleeginstelling had zij een zeer mooi woord van dank richting het personeel. Ze is een topper!
Peter Duijndam

De uitvaart van mijn moeder is verzorgd door begrafenisondernemer Madeleine van Koot van Immortality. Wij hebben meerdere uitvaarten meegemaakt maar dit was werkelijk geweldig zeker als je steun en begrip kunt gebruiken. De tijd die Madeleine neemt voor de uitvaart, de overledene en de nabestaanden is zo bijzonder. Voor deze vrouw is niets te veel. Mijn moeder was voor de opbaring opgemaakt en haar kapsel werd verzorgd. Alles zo mooi en met zoveel liefde! Ik kan Madeleine van Koot bij een ieder aanbevelen.
Leny Vluggen 

Dankzij de fantastische begeleiding van Madeleine van Koot hebben wij een prachtige uitvaart kunnen verzorgen. Madeleine is zeer duidelijk en open in haar uitleg over hoe alles gaat en stuurt op, een zeer goede manier aan. Het had niet mooier gekund!
Jessica van Delft

Men heeft ons deze uitvaart organisatie aanbevolen, als “Warm” met begrip. Dit is zeker waar. Ondanks zij opereren vanuit Spijkenisse is dit geen enkele belemmering geweest. Al onze vragen zijn beantwoord en uitgevoerd. Wat zij hoog in het vaandel hebben is niet alleen de uitvaart maar zeker ook “Nazorg” wat ik heel positief ervaar en bij velen mis. Immorality levert de zorg compleet, en geeft veel ruimte voor een persoonlijke tint. Louter alleen positieve reacties ontvangen wat mij ondanks het verlies een goed gevoel geeft tot het laatste wat ik voor mijn vrouw en maatje kon betekenen.

Tja, kent u het gezegde “Goede wijn behoeft geen krans” allerhande positieve en terechte recensies zijn al zowat geschreven. Maar dan toch hier een stukje over de recente uitvaart van mijn vrouw en maatje;
Na 2,5 jaar in gevecht te zijn geweest met de verschrikkelijke ziekte voelde wij dat het einde naderde.
En dan kijk je in de krant en ziet allerhande advertenties met heftige prijzen, en niets zegende foto’s van diegene waar je mee kan gaan praten over hoe en wat een uitvaart gaat. Mijn advies is als je kan doe dit, en wacht niet!, want dan gaat alles snel. Dus zodoende hadden wij een afspraak gemaakt of er een “klik” was met Immortality op vrijdag middag. Men had ons verteld dat zij nogal “warm” waren. Mijn vrouw was nog zeer goed aanspreekbaar, en vond het zo belangrijk om samen allerhande zaken te bespreken. Bij de vraag wat voor kleur auto het zou moeten zijn, beantwoorde mijn vrouw resoluut met “NIET zwart” we konden hier erg om lachen, en ook de vragen over wat voor een kist enz. passeerde de revue. s‘Avonds gaf mijn vrouw aan dat het een hele mooie dag was geweest. Niet wetend dat de volgende dag Zaterdagavond , zij op 54 jarige leeftijd overleed, in alle rust. De grijze auto , kist en mooie uitvaart was zoals één dag ervoor met elkaar was besproken. Voor mij voelde dit als rust, warmte , en het grootste respect wat ik mijn vrouw tot het laatste kon geven. Met dank aan Immortality die in 48 uur tijd een “klik” en inleving konden realiseren tussen leven en dood. Hetgeen wat allemaal besproken bleek de harde realiteit. De familie en ik hebben alles beschouwd als één verhaal dat ,doodgaan een onderdeel is van het leven, waarbij ook een mooi persoonlijk einde aan kan worden gerealiseerd. Persoonlijk, eigentijds, warm, en compleet zijn de steekwoorden die bij mij opkomen om het “glas wijn” voor Immortality als uitmuntend te kunnen betitelen.
Theo Patist

Het is een heel mooi bedrijf die echt heel persoonlijk samen met je kijkt hoe je de uitvaart wilt. Het voelde voor mij heel warm, vriendelijk en vertrouwt. Ik had er een grote steun bij op de moeilijkste momenten! Geweldig lieve mensen met een groot hart van goud! De uitvaart van mijn moeder is door deze 2 geweldige mensen heel mooi en bijzonder geworden. Dat waardeer ik enorm!
Jolanda Rombaut

Ik had de zeer aansprekende commercial van Immortality op TV West gezien. Toen we hoorden dat mijn man terminaal was, dacht ik meteen aan hen. Twee weken voor zijn overlijden hebben we samen met Madeleine en Mario de uitvaart doorgesproken en vastgelegd. Al onze wensen en ideeën zijn door- en overgenomen, waarbij zij ook met voorstellen kwamen waarbij onze kleinzoons een mooie rol kregen tijdens de uitvaart. Alles was echt zoals mijn man het wilde, zeer persoonlijk, menselijk en losjes, precies zoals hij ook was. Daarbij hadden zij ook oog voor de kostenbeheersing en hebben ze mij administratieve klussen uit handen genomen. Mede hierdoor kijk ik met een heel goed gevoel terug op een mooi afscheid,dus complimenten voor Immortality voor hun zeer betrokken en persoonlijke inzet én nazorg.
Carla Bouhuizen

Ze zijn erg goed in hun vak, ze doen dit met hun hart. Voor elke overledenen wordt het uitgevoerd zoals de overledenen heeft gewild. Inmiddels hebben zij 6 begrafenissen voor ons geregeld en geen een is het zelfde geweest. Alles was zeer persoonlijk, veel aandacht, geen commercieel tintje, alles komt vanuit hun hart. Zijn super vriendelijk en erg behulpzaam denken ook met je mee.
Raoul Boon

Madeleine en Mario hebben de uitvaart van onze moeder ontzettend goed geregeld. Hun kracht zit in het brengen van rust en het aanvoelen wat wij als familie nodig hadden. Doordat wij recentelijk een uitvaart hadden georganiseerd, hadden wij al een duidelijk beeld van wat wij wilden. Madeleine en Mario hebben ons hier heel erg goed in ondersteund en daardoor was de uitvaart nog veel mooier dan wij voor ogen hadden gehad. Hun warme persoonlijkheid in combinatie met een uitstekend oog voor detail hebben er voor gezorgd dat wij geen enkele stress hebben ervaren en ons volledig hebben kunnen focussen op wat wij als familie belangrijk vonden.
Tijmen Struijk

We zijn zo blij dat we voor Immortality hebben gekozen. We kregen een tip van een kennis dat zij een persoonlijkere benadering hadden dan de gewone uitvaartondernemers. Het contact met Madeleine en vlak daarna met Mario voelde meteen goed. Geen call centre die een afspraak met je inplant voor de volgende dag, nee meteen met de begeleiders zelf en dezelfde dag, wanneer je ze het hardst nodig hebt. Het persoonlijke gevoel is zo gebleven ook na de uitvaart. Madeleine en Mario hebben ons echt geholpen door deze moeilijke tijd heen te komen. Door ons toe te laten in hun domein hebben wij een heel bijzonder en persoonlijk afscheid van onze vader, opa, geliefde, dierbare kunnen nemen. Immortality heeft een oneindig geduld met ons gehad en steeds een snel antwoord gegeven op al onze vragen. Tot slot heeft Immortality met ons meegedacht en ons geholpen om de kosten tot het minimum te beperken en tegelijkertijd een waardig afscheid mogelijk te maken. Wij kunnen Immortality bij iedereen die een persoonlijk en waardig afscheid wil van harte aanbevelen. Wij hebben over de uitvaart zeer positieve reacties gehad, zodanig dat diverse familieleden en kennissen aangeven hun uitvaart ook graag zo te willen. Een mooi compliment voor de keuze die we gemaakt hebben en Madeleine, Mario en de rest van haar teampartners volledig toekomt. We zijn jullie eeuwig dankbaar.
Marcel Beliën

Persoonlijk met compassie en niets is te veel. Zij doen dit werk met respect voor de overledene en nabestaanden.
Familie Berserik

Zeer persoonlijk, respectvol, zorgvuldig, transparant en uitermate professioneel. Deze ondersteuning wordt ook nog aangeboden na de uitvaart. Als familie wordt volledig ontzorgd en kun je alle aandacht aan elkaar geven.
Johan Westerduin

Alles was super geregeld met veel liefde en zorg. Kan de persoonlijke begeleiding van Madeleine en Mario aanbevelen bij een ieder.
Mar Kuijpers

Als de weg eindigt in het aardse leven voor een dierbare, dan is het waardig afscheid nemen evenzo belangrijk als het proces in verwerking voor de nabestaanden. Het bijstaan in dit proces hebben jullie, Madeleine en Mario, als geen ander beter kunnen begeleiden.
Dank hiervoor wij kunnen vanaf hier weer verder!
Fam. de Graaf Fam van Krugten

Wat een liefdevolle uitvaartonderneming.
Marianne Tang – de Visser

Wij hebben als familie nog nooit zo’n warme en persoonlijke begeleiding bij een overlijden meegemaakt. De mensen van deze uitvaartverzorging waren er dagelijks voor ons en hebben alles tot in de puntjes verzorgd tijdens, maar ook nog na de crematie. Ik zou iedereen zo’n meelevende uitvaartorganisatie toe wensen in de donkere dagen na een overlijden.
Roel Spee

Uitvaartonderneming Immortality heeft in de personen van Madeleine en Mario voortreffelijk de familie bijgestaan. Niets was hen te veel gevraagd. Wij hebben geenszins het gevoel gehad dat zaken moesten prevaleren, maar daar in tegen wel hun welgemeende betrokkenheid mogen ervaren. Met gevoel voor het bestaande verdriet wisten zij de familie voortreffelijk te begeleiden. Ook de nazorg verdient een dikke voldoende. Het gebeurt helaas wel eens te vaak heel anders. We zijn Madeleine en Mario voor hun inzet en steun heel dankbaar.
Wim Moolhuijsen

Zij is een lief persoon en houd beslist rekening met de nabestaande.
Je kan altijd op haar rekenen, en op haar man ook.
Een uitvaart om met veel liefde aan terug te denken.
Heel erg bedankt voor alle goede zorg.
Liefs van Jolanda en Willem

Niemand wil aan een uitvaart denken totdat je er net zoals wij, helaas veel te vroeg mee geconfronteerd wordt. En daarom wil ik iedereen laten weten hoe goed Immortality uitvaartzorg ons allemaal heeft begeleid en nog steeds doet. Nazorg na overlijden??? Nog nooit meegemaakt… Maar bij Immortality wel. Deze mensen hebben zoveel liefde voor hun vak en voor de mensen dat zij vanaf de eerste ontmoeting dat gelijk uitstralen. Mijn dochter heeft na de crematie zelfs gezegd: hoe hadden we dit allemaal moeten doen als we Immortality niet hadden gehad!!! Kortom TOP en deze kanjers verdienen zonder enige twijfel dit keurmerk.
Marianne de Bruijn

Madeleine en Mario hebben mij en mijn gezin liefdevol begeleid en bijgestaan. Ze hebben het hart op de goede plaats zitten, kwamen zelfs een dag eerder terug van vakantie om alles goed te kunnen organiseren.
De herdenkingsdienst verliep vlekkeloos en geheel naar wens, alles was uitstekend voorbereid.
Hun betrokkenheid, persoonlijke aandacht en warmte voelde vanaf het begin heel vertrouwd. We zijn blij dat we voor Immortality gekozen hebben.
Ellen Kuipers

Perfect georganiseerd, alles is mogelijk, niets is teveel moeite en een zeer persoonlijke benadering.
Helga van Hattem

Madeleine is de eigenaresse van Immortality uitvaartzorg, zij is een super lieve vrouw met hart voor haar werk. Een vrouw met een hart van goud, ook voor kinderen is ze super lief, ze begeleid hun super goed, ik hoefde zelf niks uit te leggen aan mijn kids dat deed zij allemaal en dat was heel goed want zo had ik ook zelf de tijd om afscheid te nemen. Ik kan u geen betere aanraden het was top tot in de puntjes xxx
Fleur Groos

Zij was nog veel te jong om te gaan. Ik moest zelfs nog afscheid van haar nemen, toen de ruwe schets van haar begrafenis al klaar bleek te zijn. Want zij wilde anders dan anderen. Zij had wensen waarbij ik mijn vraagtekens had.  Immortality heeft al haar wensen vervuld.  Een mooiere  afscheid had ik haar niet kunnen geven, dan dat Immortality heeft verzorgd. Tot aan de puntjes was alles geregeld en ook mijn wensen werden niet vergeten. Het was een moeilijke week met een nog complexere dag. Inmiddels is het bijna 5 jaar geleden en als ik het over de begrafenis heb van mijn echtgenote, wordt Immortality met al haar persoonlijke en warme inbreng toch altijd even genoemd.
Shirley van Leeuwen

Het was een mooie uitvaart met een persoonlijke en liefdevolle verzorging en ceremonie. Alles was mogelijk en bespreekbaar met 200% servicegerichtheid en professionaliteit. Hierbij was echt sprake van ontzorging. Zo was er naast het bezoek vrijwel dagelijks contact. Dit alles geeft rust en vertrouwen in een turbulente en emotionele tijd.
Marinette Mijers

Onze familie is vanaf het allereerste begin intensief door Madeleine en Mario begeleid en bijgestaan. Zij hebben met ons alle noodzakelijke keuzes doorgenomen en ons met veel gevoel daarbij geadviseerd. Madeleine en Mario hebben alles gedaan wat noodzakelijk was en nog veel meer, alles om het ons makkelijk te maken. Vele malen waren wij verbaasd over hoe zij voor ons en met ons mee dachten. Zij werden een onderdeel van de familie in het rouwproces zonder ooit opdringerig te zijn. Wij zijn hen zeer dankbaar voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Een betere begeleiding bij en zorg voor een uitvaart is niet denkbaar!
Eric Daalder

Heel persoonlijk betrokken bij alles. Goede zorg om alles heen en heel duidelijk wat er gaat gebeuren.
Krijg nog steeds complimenten hoe mooi alles was en de warmte die er was. Mijn dank is groot naar Madeleine van Immortality. Precies hoe mijn moeder, was zo mooi.
Bianca Lok, dochter

Deze uitvaartondernemer doet het met zorg en is heel eerlijk en ze doet het met haar hart.
Frans Colijn

Immortality heeft er voor zorg gedragen dat wij een unieke ontroerende begrafenis van onze moeder hebben beleefd geheel in de lijn van de wens van de overledene en haar kinderen.
Quirine

Hele warme personen, fijne begeleiding. Voelt aan als familie. Luisteren goed naar de wensen van familie, voelt zeer goed.
Lina Kruger