Laatste wens

Onze jarenlange ervaring met het realiseren van uitvaarten en het bijstaan van families, heeft ons geleerd dat er veel vragen zijn die betrekking hebben op een persoonlijk afscheid. Als geen ander weten wij dat een gesprek hierover onduidelijkheid en zorgen wegneemt. Immortality uitvaartzorg bied u geheel vrijblijvend een gesprek aan om uw vragen te beantwoorden en uw wensen met u te bespreken.

Uw uitvaart op papier

Immortality heeft het zogenaamde Wensenboekje samengesteld. Een boekje waarin u al uw wensen van tevoren vastlegt en waarmee u duidelijkheid creëert voor de nabestaanden. Indien u samen met ons het boekje (verklaring) wenst in te vullen, dan kunt u contact opnemen met 06-11100048. Wij maken met u een afspraak bij u aan huis. In overleg wordt gekeken naar de diverse mogelijkheden, de eventuele kosten van uw uitvaart en (indien aanwezig) naar uw uitvaartverzekering(en) en/of polissen. Na het gratisvastleggen van uw wensen, kunt u uw laatste wens bij Immortality ter bewaring leggen. Wanneer u komt te overlijden, zal Immortality uw wensen met de nabestaande(n) bespreken, zodat de uitvaart geheel naar uw eigen wensen wordt verzorgd.

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact