Wat te doen bij overlijden

Wanneer iemand plotseling is overleden, moeten er veel zaken worden geregeld. Als eerste gaat de zorg naar de overledene. Samen met mijn team verzorg ik de overledene zelf, mijn voorkeur gaat altijd uit om dit samen met u, de nabestaande(n) te doen. Mijn ervaring is dat er veel waarde wordt gehecht aan dit laatste stukje van zorg, liefde en afscheid nemen.

Een uitvaart zoals u wenst

Gedurende de dagen die volgen zal ik u in alle rust voorbereiden op de uitvaart. De beslissingen die genomen moeten worden om een mooi en liefdevol afscheid te realiseren. Waar wordt de overledene opgebaard ? Welke kist past er bij de overledene of kiest u voor een hele andere manier van opbaren. Eén van de belangrijkste beslissingen die na het overlijden genomen dient te worden is of u gaat begraven of misschien toch cremeren ? Of was het de wens van de overledene om het lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap ?

Alle wensen voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer de belangrijkste zaken besproken en geregeld zijn is het van belang dat er nagedacht wordt of u rouwbrieven wil versturen, of dat er een advertentie geplaatst dient te worden in een lokale- of landelijke krant. Zo moet er worden nagedacht over de tekst die u wilt vermelden op de rouwbrief. Ook zal ik u adviseren over bijvoorbeeld rouwboeketten, steenwerk en de asbestemming.

Ik zal u begeleiden om tot een passend en persoonlijk besluit te komen. 

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact