Elke uitvaart is anders, persoonlijk en uniek

Beschikt u over ruime of juist beperkte financiële middelen?

Elke uitvaart is anders omdat we rekening houden met de persoonlijke wensen van de overledene en/of de nabestaanden.

Ongeacht uw bestedingsruimte denken wij graag met u mee en adviseren wij u  over alle mogelijkheden om tot een persoonlijke en liefdevolle uitvaart te komen. Maatwerk dus, waarbij wij zoveel mogelijk kostenbesparend willen werken. Alle kosten  financieren wij voor en belasten we één op één aan u door, zonder dat daarvoor een bemiddelingsfee wordt gehanteerd. U ontvangt dus één verzamelfactuur voor alle geleverde diensten. Vraag vrijblijvend onze tarieven aan, we lichten deze graag toe.

Tijdens het eerste gesprek maakt Immortality uitvaartzorg voor u een uitgebreide kostenraming zodat u inzicht krijgt in de te verwachten kosten.

U zult zich afvragen waarom wij op onze website geen prijzen weergeven? Simpelweg omdat wij voor iedere portemonnee een liefdevolle uitvaart kunnen realiseren. Wanneer er weinig te besteden is, dan zoekt Immortality uitvaartzorg samen met u naar een oplossing.

Verzekeringen

Er zijn twee vormen van uitvaartverzekeringen, de kapitaalverzekering en de naturaverzekering;

  • Een kapitaalverzekering keert het verzekerde bedrag uit, al dan niet met de opgebouwde winst. Houd u echter wel rekening dat veel uitvaartpolissen niet voldoende uitkeren om de hele uitvaart te bekostigen.
  • Een naturaverzekering keert diensten uit. Vaak is een naturaverzekering gecontracteerd aan een uitvaartonderneming die voor de verzekeringsmaatschappij werkt. Indien u voor een uitvaartonderneming kiest met wie de verzekeraar geen contract heeft afgesloten wordt er meestal een lager bedrag uitgekeerd.

Waar u ook verzekerd bent Immortality uitvaartzorg kan en mag altijd uw uitvaart verzorgen.

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact