Over Immortality uitvaartzorg

Madeleine

Mijn naam is Madeleine van Koot, oprichtster van Immortality uitvaartzorg. Samen met mijn lieve man Mario van Eijsden en ons team van deskundige mensen verzorgen wij uitvaarten, begrafenissen, crematies en herdenkingsdiensten.  Samen hebben wij voor vele families en betrokkenen uitvaarten en herdenkingsdiensten mogen verzorgen van baby’s, kinderen en volwassenen.

‘Ik ben een dankbaar mens dat ik dit allemaal mag doen’

Vroeger zei ik altijd : “Later als ik groot ben, ga ik werken in de uitvaart”. Dat ‘later’ werd op mijn 38ste bewaarheid. Ik begon aan de uitvaartopleiding bij de Stivu. Om mij alle facetten van de uitvaartbranche eigen te maken ben ik begonnen met het schenken van koffie tijdens rouwbezoeken en het verzorgen van overledenen. Zo werkte ik ook vier jaar voor de Katholieke begraafplaatsen in Den Haag. Nadat ik mij de vele facetten van het uitvaartwezen eigen had gemaakt, startte ik op 1 januari 2009 een uitvaartonderneming. De afgelopen jaren kwam Mario steeds vaker in beeld, mijn steun en toeverlaat. Samen werd meer dan alleen echtgenoten van elkaar zijn, we delen inmiddels alles. Op 1 januari 2021, 12 Jaar na dato is Immortality uitvaartzorg een VOF en zijn wij niet alleen samen trotse eigenaren maar ook een geweldig team van een prachtig bedrijf binnen de uitvaartbranche.

‘Ondanks de vele twijfels en de onzekerheden volgde ik mijn gevoel en mijn hart. Ik hou van mensen en ben daarom een dankbaar mens dat ik mag zijn wie ik ben, gewoon Madeleine’.

Mario

Na ruim 28 jaar werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur bij een grote bank kwam ik door mijn vrouw Madeleine in contact met de uitvaartbranche. Een totaal andere wereld waar ik mij al snel thuis in voelde. Het dienstverlenende aspect in combinatie en de contacten binnen verschillende families voelde goed. De afgelopen jaren was ik zo vaak als ik kon op de achtergrond aanwezig om Madeleine te ondersteunen bij een uitvaart. Naast mijn vaste baan bestede ik zoveel als mogelijk vrije uren binnen het bedrijf. Uiteindelijk, in de zomer van 2020 maakte ik de keuze om mijn vaste baan bij de werkgever in te ruilen voor een vaste betrekking in het bedrijf.

‘Wat goed voelt werpt zijn vruchten af’

Vooral het ‘samen’ maakt ons krachtig en voorziet ons van positieve energie. Dit geldt te meer voor ons als echtgenoten maar zeker als we op de werkvloer kunnen samenwerken.

Trots ben ik op Madeleine en gelukkig word ik van onze samenwerking’.