Over Immortality uitvaartzorg

Madeleine

Mijn naam is Madeleine van Koot, eigenaresse van Immortality uitvaartzorg. Samen met mijn team van deskundige mensen verzorg ik uitvaarten, zowel begrafenissen als crematies en herdenkingsdiensten in de provincie Zuid – Holland,  bijvoorbeeld : Den HaagRijswijkVoorburgZoetermeer Leiden, het Westland maar ook in Maassluis en omstreken. Inmiddels hebben wij ook uitvaarten verzorgd ver buiten onze regio o.a. in BaarnEnschedeBloemendaalLuxemburgOostenrijk en Portugal.  Wij hebben voor vele families en betrokkenen uitvaarten en herdenkingsdiensten mogen verzorgen van baby’s, kinderen en volwassenen.

‘Ik ben een dankbaar mens dat ik dit allemaal mag doen’

Vroeger zei ik altijd : “Later als ik groot ben, ga ik werken in de uitvaart”.
Dat ‘later’ werd op mijn 38ste bewaarheid. Ik begon aan de uitvaartopleiding bij de Stivu. Om mij alle facetten van de uitvaartbranche eigen te maken ben ik begonnen met het schenken van koffie tijdens rouwbezoeken en het verzorgen van overledenen. Zo werkte ik ook vier jaar voor de Katholieke begraafplaatsen in Den Haag en omstreken. Nadat ik mij de vele facetten van het uitvaartwezen eigen had gemaakt, startte ik op 1 januari 2009 met mijn eigen uitvaartonderneming. Ondanks de vele twijfels en de onzekerheden volgde ik mijn gevoel en mijn hart. In de afgelopen 8 jaar heb ik heel veel gezien. Maar nog veel meer gevoeld. Ik hou van mensen en ben daarom een dankbaar mens dat ik mag zijn wie ik ben, gewoon Madeleine.

 

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact