Zorg na het overlijden

Immortality uitvaartzorg besteedt veel aandacht aan nazorg. Zo komen wij de dag na de begrafenis of crematie bij u langs om de uitvaart met u door te evalueren. U ontvangt dan tevens uw persoonlijke bezittingen, zoals bijvoorbeeld de foto of de sieraden, die de overledene droeg tijdens de opbaring. Tevens overhandig ik u het condoleance register en de wettelijke documenten, zoals de Akte van overlijden.

Na een overlijden zijn er veel zaken die door de nabestaanden geregeld moeten worden. Veelal heeft men hier onvoldoende of geen ervaring mee en is het emotioneel een zware belasting.

Immortality biedt u een nazorgpakket aan, waarin praktische hulp bij het afhandelen van deze zaken na het overlijden van uw dierbare wordt beschreven.

Ongeveer 6 weken na de uitvaart nemen wij persoonlijk contact met u op. Het is fijn om dan nog even terug te blikken op en staan we stil te staan bij het afscheid van uw dierbare. Samen kijken wij waar u tegenaan loopt en waar u nog meegeholpen zou willen worden.