Zorg na het overlijden

Immortality uitvaartzorg besteedt veel aandacht aan nazorg. Zo komen wij de dag na de begrafenis of crematie bij u langs om de uitvaart met u door te evalueren. U ontvangt dan tevens uw persoonlijke bezittingen, zoals bijvoorbeeld de foto of de sieraden, die de overledene droeg tijdens de opbaring. Tevens overhandigen wij het condoleance register en de wettelijke documenten, zoals de Akte van overlijden.

Na een overlijden zijn er veel zaken die door de nabestaanden geregeld moeten worden. Veelal heeft men hier onvoldoende of geen ervaring mee en is het emotioneel een zware belasting.

Immortality biedt u een nazorgpakket aan, waarin praktische hulp bij het afhandelen van deze zaken na het overlijden van uw dierbare wordt beschreven.

NUNAZORG
Immortality uitvaartzorg is een samenwerking aangegaan met Nunazorg. Immers staat nazorg bij Mario en Madeleine hoog op de prioriteitenlijst. Waar wij helpen kunnen, zijn wij er voor u ! Dat doen wij graag met onze steun en toeverlaat Claire van Spanje.

Wij bellen de nabestaanden
Zo’n 6 tot 8 weken na de uitvaart neemt Claire telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw verhaal nog een keer vertellen en worden onder andere de volgende punten besproken:

Hoe gaat het op dit moment met u ?
Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving ?
Hoe gaat het met de administratie ?
Hoe kijkt u terug op de uitvaart ?
Kan ik u ergens mee helpen?

 Wat gebeurt er daarna ?
Afhankelijk van de zaken waar u tegenaan loopt, maakt Claire een afspraak voor een vervolg. Zij zoekt antwoorden op uw vragen en komt bij u terug met mogelijke oplossingen. Claire is uw aanspreekpunt zo lang dat nodig is en u kunt haar ook bellen voor advies, vragen of hulp. Onze ervaring is namelijk dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

Nunazorg is onafhankelijk en werkt op basis van samenwerkingen met organisaties die belang hechten aan de nazorg aan nabestaanden

Wie is Claire?

Ik ben Claire van Spanje en werkzaam als nazorgverlener voor Nunazorg. Ik ben tevens verpleegkundige en heb de 2- jarige basisopleiding “Omgaan met verlies” in Nijmegen gevolgd. Mijn persoonlijke levens- en verlieservaringen maken mij tot wie ik ben.

Claire van Spanje

 

 

 

‘Ik zal er met aandacht voor u en uw verlies zijn’.