Rouwdrukwerk

Een rouwkaart is erg belangrijk. Hiermee worden familie, vrienden en kennissen formeel in kennis gesteld van het overlijden van uw dierbare. Tevens worden hierin de gegevens opgenomen die betrekking hebben op de uitvaart, zoals datum, tijd en locatie van het afscheid. Aan de rouwkaart wordt meestal een persoonlijk tintje gegeven. Drukkerij Hes te Oud-Rijswijk, met wie Immortality uitvaartzorg sinds de oprichting mee samenwerkt, stelt alles in het werk om aan uw wensen op het gebied van uw rouwdrukwerk te voldoen. Tevens verzorgt Drukkerij Hes in samenwerking met Immortality uitvaartzorg uw bidprentjes en liturgie.

In het voorjaar van 2011 hebben Immortality uitvaartzorg en Drukkerij Hes de handen ineen geslagen en een exclusieve rouwkaarten – en dankbetuigingencollectie ontworpen en vervaardigd. De traditionele kaarten met de grijze of zwarte rand zijn uiteraard nog steeds leverbaar. Al onze kaarten zijn niet alleen exclusief maar worden persoonlijk omdat wij u de mogelijkheid bieden om uw eigen ontwerp, denk bijvoorbeeld aan: een persoonlijke foto, een afdruk van een favoriet schilderij of kunstwerk toe te passen.

WAAR EN HOE KUNT U ONS BEREIKEN

Heeft u vragen of zijn er nog zaken onduidelijk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u behoefte heeft aan meer specifieke informatie, omdat u verwacht binnenkort met het overlijden van uw dierbare te maken te krijgen. Na het maken van een telefonische afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs. U kunt ons bereiken via info@immortalityuitvaartzorg.nl of ga naar contact.

Ga naar contact