Diensten

Wat te doen bij overlijden
Wanneer iemand plotseling is overleden, moeten er veel zaken worden geregeld. Als eerste gaat de zorg naar de overledene.

Meer over wat te doen bij overlijden

Begraven
In Nederland zijn er een aantal mogelijkheden op het gebied van begraven; voor welk soort graf of voor welke begraafplaats wilt u bijvoorbeeld kiezen?

Meer over begraven

Cremeren
Veel mensen kiezen voor een crematie. Bij een crematie wordt het stoffelijk lichaam verbrand, waarna de asresten worden opgevangen.

Meer over cremeren

Opbaring en verzorging
Wanneer iemand komt te overlijden in het ziekenhuis dan zal, nadat de nabestaanden afscheid hebben genomen van de overledene, de overledene worden overgebracht naar het mortuarium van het desbetreffende ziekenhuis.

Meer over opbaring en verzorging

Kinderen en de dood
Of het nu gaat om een vader of een moeder, een opa of een oma, een broertje of een zusje of een vriendje uit de klas, het liefst willen we onze kinderen beschermen tegen al het verdriet wanneer er iemand overlijdt.

Meer over kinderen en de dood

Rouwkaarten
Een rouwkaart is erg belangrijk. Hiermee worden familie, vrienden en kennissen formeel in kennis gesteld van het overlijden van uw dierbare.

Meer over rouwkaarten

Bloemen
Bloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene. Als een dierbare komt te overlijden, wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met diegene.

Meer over bloemen

Kosten
Elke uitvaart is anders omdat we rekening houden met de persoonlijke wensen van de overledene en/of de nabestaanden.

Meer over de kosten